Ajankohtaista

Lokakuussa 2022!

HOI MIEHET!


Musiikkiteatteri on hauska ja haastava harrastus!

Tiimissämme on tällä hetkellä mukana 10 miestä, osa kuoron ja osa näyttämöryhmän puolella. Etsimme nyt mukaan uusia miehiä - lue rohkeasti lisää! Ikähaarukka on, että tulee olla täysi ikäinen. :-)

Treenaamme pääsääntöisesti tiistai-iltaisin Tampereella. Toisinaan treenejä tulee myös viikonloppuihin. Suuri päämäärä, johon nyt valmistaudumme, on uuden kokoillan musikaalin "Korintti" kantaesitys syksyllä 2023. Sitä kohti mennessä esiinnymme erilaisissa tilaisuuksissa.

Olemme juuri nyt tarttuneet Korintin käsikirjoitukseen ja alamme sukeltaa sen tarinaan. Nyt on oikein hyvä hetki tulla mukaan tutustumaan tiimiin ja tekemiseen! Voit ensin tulla kokeilemaan ja sitten miettiä, olisiko tämä sinun juttusi ja olisimmeko me sinun uusi musiikkiteatteriperheesi.

Jos kiinnostuit, kerro meille itsestäsi täällä:

https://forms.gle/14pAmRsokESedicMA


Kun täytät kaavakkeen, olemme sinuun yhteydessä ja sovimme pienen juttuhetken zoomin kautta.

Toimintaa saa tulla kokeilemaan heti, kun olemme tutustuneet toisiimme; laita vaan rohkeasti meille viestiä yllä olevan linkin kautta!

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! :-)Haemme sponsoreita tukemaan uuden musikaalin tuotantokustannuksissa!

Haluatteko olla mukana tukemassa kristillistä musiikkiteatteria sekä olla osana mahdollistamassa uuden musikaalin luomista? Etsimme yrityksiä kumppaneiksemme vuidelle 2022-2023. Käy lukemassa lisää miten voit olla tukemassa meitä täältä!  ->  Yrityksille


Musiikkiteatteri Valkian treenikausi on jälleen startannut!

Olemme palanneet kesälomilta ja aloittaneet jälleen työstämäänuutta tuotantoa. Kannattaa seurata aktiivisesti meidän somea niin pysyt parhaiten kärryillä missä mennään!


Facebook: Musiikkiteatteri Valkia

Instagram: @musiikkiteatterivalkia


Korintti -musikaalin EP on täällä!

Uusi Korintti -musikaalin EP-levy on julkaistu. Tutustu levyn kappaleisiin ja tilaa omasi täältä! -> Tilaa EP-levy