Ajankohtaista

Korintti -musikaalin virallinen traileri on julkaistu!

Korintti -musikaali sai kantaesityksensä 3.-4.11.2023 ja hurmasi niin yleisön kuin kriitikot. Tämä musikaali on nyt tilattavissa koko Suomeen. Kysy lisää musiikkiteatterivalkia@gmail.com. 

Seuraavan kerran Korintti -musikaali on nähtävissä Kangasala-talossa 13.1.2024. Liput myynnissä osoitteessa https://www.lippu.fi/event/korintti-musikaali-kangasala-talo-17844108/

Korintin ensi-ilta lähenee!

Korintti-musikaali saa kantaesityksensä ensi-illan merkeissä pe-la 3.-4.11.2023 Tampereella. Upouuden kotimaisen musikaalin on säveltänyt Johanna Särkkälä ja käsikirjoittanut Sirkku Hoikkala. Ohjauksesta vastaa Janne-Tapani Simola Saarenketo, jolle Korintti on ensimmäinen kokoillan musikaaliohjaus.

"On ollut huikeaa päästä kokeilemaan omia taitojaan näin ainutlaatuisessa produktiossa. Vaikka teatteria onkin tullut ohjattua jo useamman eri näytelmän ja ryhmän kera, on musikaalin ohjaaminen aivan oma haasteensa. Onneksi tiimi on vahva ja kannustava ja tekemisen kautta oppii. Uskallan väittää, että Korintti tulee olemaan monella tapaa ainutlaatuinen elämys niin tekijöilleen kuin katsojilleen. Sen voin ainakin sanoa, ettei kukaan ole tätä musikaalia ennen tehnyt tai nähnyt."

Korintin ensi-illan liput ovat nyt myynnissä (Liput 3.-4.11.2023). Ensi-ilta viikonlopun jälkeen teos on ostettavissa kiertävänä teoksena myös muille paikkakunnille. Lisätietoja asiasta voi kysyä sähköpostilla musiikkiteatterivalkia@gmail.com.


Haemme sponsoreita tukemaan uuden musikaalin tuotantokustannuksissa!

Haluatteko olla mukana tukemassa kristillistä musiikkiteatteria sekä olla osana mahdollistamassa uuden musikaalin luomista? Etsimme yrityksiä kumppaneiksemme Korintti-musikaalin tuottamiseksi. Käy lukemassa lisää miten voit olla tukemassa meitä täältä!  ->  YrityksilleKorintti -musikaalin EP on täällä!

Uusi Korintti -musikaalin EP-levy on julkaistu. Tutustu levyn kappaleisiin ja tilaa omasi täältä! -> Tilaa EP-levy


Radio Dei Korintti-musikaalin kumppaniksi

Musiikkiteatteri Valkian ja Korintti-musikaalin kumppaniksi on tullut Radio Dei, Suomen suurin kristillinen radiokanava. Tämän kautta Korintti kuuluu ympäri maan. Kiitos Radio Dei kun lähditte tälle matkalle kanssamme!


Tarkasta alueesi taajuus tai kuuntele Radio Deitä verkossa osoitteesta: www.radiodei.fi


HOI MIEHET!

Musiikkiteatteri on hauska ja haastava harrastus!

Tiimissämme on tällä hetkellä mukana 10 miestä, osa kuoron ja osa näyttämöryhmän puolella. Etsimme nyt mukaan uusia miehiä - lue rohkeasti lisää! Ikähaarukka on, että tulee olla täysi ikäinen. :-)

Treenaamme pääsääntöisesti tiistai-iltaisin Tampereella. Toisinaan treenejä tulee myös viikonloppuihin. Suuri päämäärä, johon nyt valmistaudumme, on uuden kokoillan musikaalin "Korintti" kantaesitys syksyllä 2023. Sitä kohti mennessä esiinnymme erilaisissa tilaisuuksissa.

Olemme juuri nyt tarttuneet Korintin käsikirjoitukseen ja alamme sukeltaa sen tarinaan. Nyt on oikein hyvä hetki tulla mukaan tutustumaan tiimiin ja tekemiseen! Voit ensin tulla kokeilemaan ja sitten miettiä, olisiko tämä sinun juttusi ja olisimmeko me sinun uusi musiikkiteatteriperheesi.

Jos kiinnostuit, kerro meille itsestäsi täällä:

https://forms.gle/14pAmRsokESedicMA

Kun täytät kaavakkeen, olemme sinuun yhteydessä ja sovimme pienen juttuhetken zoomin kautta.

Toimintaa saa tulla kokeilemaan heti, kun olemme tutustuneet toisiimme; laita vaan rohkeasti meille viestiä yllä olevan linkin kautta!

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! :-)


Musiikkiteatteri Valkian treenikausi on jälleen startannut!

Olemme palanneet kesälomilta ja aloittaneet jälleen työstämäänuutta tuotantoa. Kannattaa seurata aktiivisesti meidän somea niin pysyt parhaiten kärryillä missä mennään!


Facebook: Musiikkiteatteri Valkia

Instagram: @musiikkiteatterivalkia