LIPPUINFO

Kaikkien lippujen hinnat sisältävät palvelumaksut.

Liput ovat myynnissä osoitteessa musiikkiteatterivalkia.fi/liput

Lippujen hinnat


Peruslippu 26,50 euroa ennakkoon ostettuna

Peruslippu 28,50 euroa ovelta ostettuna (jos lippuja on jäljellä)

Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 24,50 euroa (sekä ennakkoon, että ovelta)

Parvekelippu 14,00 euroa (numeroimaton)

Tarvitessanne pyörätuolipaikkaa olettehan yhteydessä osoitteeseen lipunmyynti@musiikkiteatterivalkia.fi

Ryhmäliput


Ryhmälipun alaraja on 10 lippua, hinta on 21,50 euroa / lippu.

Ostaaksesi ryhmälippuja olethan yhteydessä osoitteeseen lipunmyynti@musiikkiteatterivalkia.fi ja ilmoitat, että mihin näytökseen ja kohtaan katsomoa haluatte lippunne. Liput tulee lunastaa saamastanne maksulinkistä kahden viikon kuluessa, mutta kuitenkin viimeistään 19.10.

Ryhmien yhteyshenkilöt, jotka näkevät vaivan ryhmien kokoamisessa ja järjestelyissä, saavat pienen yllätyslahjan esityksen yhteydessä kiitoksena vaivannäöstä! Voit käydä pyytämässä lahjasi myyntipisteestä.

Ryhmien bussikuskit ovat aina tervetulleita katsomaan teoksen ja nauttimaan väliaikakahvit vieraanamme.

Tampereen Vapaakirkko sijaitsee noin 300 metrin päässä Keskustorin parkkialueelta, minne bussin voi pysäköidä.

Lähialueilla on ruokapaikkoja ja Vapaakirkon ruokasali aukeaa 1h ennen esityksen alkua eväiden syömistä varten.

VIP-liput


Lippukaupassa
on myynnissä VIP-lippuja sinulle, joka haluat erityisesti tukea toimintaamme. VIP-lippu sisältää väliaikakahvituksen, musikaalin EP-levyn ja teosesittelyn 45 minuuttia ennen esityksen alkua. VIP-lippu maksaa 60 euroa.

Väliaikakahvitus


Väliajalla palvelee kahvila. Ennakkoon varattuna kahvi/tee/mehu ja makea kahvileipä 4 euroa. Tuotolla tuetaan esityksen kuluja ja Musiikkiteatteri Valkian tulevaisuutta. Kahvituksen voi ostaa etukäteen lippukaupasta lippujen yhteydessä.

Yleistä tietoa


Esityskieli on suomi. Mikäli olette kiinnostuneet simultaanitulkkaamaan esityksen omin järjestelyin viittomakielelle tai jollekin muulle kielelle, olettehan yhteydessä ja keskustellaan: musiikkiteatterivalkia@gmail.com Haluamme omasta puolestamme huolehtia teoksen saavutettavuudesta!

Vapaakirkko on esteetön.

Rakennuksessa ei ole vartioitua narikkaa, vaan naulakko, johon takin voi jättää omalla vastuulla.

Ikäraja


Teosta suositellaan 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Teoksessa ei ole aikuisille suunnattua sisältöä eikä voimasanoja. Mutta se kuvaa maailmaa 2000 vuotta sitten. Maailmaa, jossa ihmisarvo, vapaus, vallankäyttö ja kuolemanrangaistus olivat hyvin erilaisessa asemassa kuin Suomessa nykyisin.

Peruutusehdot


Emme pysty lunastamaan ostettuja lippuja takaisin. Liput voi vapaasti myydä itse eteenpäin tai lahjoittaa ne. Jos esityksissä on tilaa, voit vaihtaa lippusi toiseen esitykseen (koskien 3.-4.11.2023 esityksiä). Tällöin voit olla yhteydessä osoitteeseen lipunmyynti@musiikkiteatterivalkia.fi. Kiitos kun ostatte lippujamme ja tuette työtämme ja esittävän taiteen ammattilaisia, joille maksamme palkan jokaisesta esityksestä!