Musikaalikuoro

Haluatko kehittyä laulutaidossa ja tulla mukaan lämminhenkiseen ja kannustavaan tiimiin? Musiikkiteatteri Valkian syksyllä 2021 perustamaan uuteen kuoroon voi vielä tulla mukaan! Etenkin miesääniä kaivataan.

Kuoroa ohjaa musiikkipedagogi, laulaja ja säveltäjä Johanna Särkkälä. Johanna on taitava ja sydämellinen laulunopettaja, jolla on osaamista viedä ketä vain pidemmälle laulutaidossaan ja tulkinnassaan.

Kuoro harjoittelee upouuden musikaalin kantaesitystä kohti. Matkan varrella on mahdollisuus tulla mukaan musikaalin Simon Kyreneläinen käynnissä olevaan esityskauteen. Tarjoamme siis uniikin mahdollisuuden tulla mukaan musikaalien maailmaan ja kokemaan aivan uuden teoksen syntyprosessi!

Kuorossa on tarkoitus keskittyä vain laulamiseen. Mutta jos ajan mittaan varvasta alkaa vipsuttaa, on mahdollista tulla mukaan myös näyttämöryhmään harjoittelemaan laulamisen lisäksi näyttelemistä ja tanssimista. Tätä ei kuitenkaan edellytetä, vaan voit rauhassa keskittyä laulamiseen.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla voi jo olla kokemusta laulamisesta tai sitten ei ole. :-)

Odotamme ennen kaikkea halua kehittyä ja sitoutua rakentavaan, kannustavaan, tiimityöhön. Kuoron ja musiikkiteatterin voima on yhteistyössä, jonka kautta kerrotaan tarinoita. Jos haluat olla suuri yksinäinen tähti, voi olla, ettei työtapamme toimi sinulle. Yksittäiset tähtihetket saattavat haalistua yleisön mielessä ajan kanssa, mutta sisäistä maailmaa koskettanut tarina voi muuttaa ihmistä pysyvästi. Tutustu huolella Valkian periaatteisiin, jotka ovat tällä sivulla hieman alempana.

Kuoroon tullaan henkilökohtaisen haastattelun ja laulukokeen kautta. Laulukokeessa on kaksi laulua: toisen voit valita itse ja toinen on laulu musikaalista "Simon Kyreneläinen", johon saat meiltä nuotit ja ohjeet. Oman laulusi pyydämme laulamaan ilman säestystä ja Simon Kyreneläisen lauluun saat meiltä pianosäestyksen. Huomaathan, että sinun ei tarvitse olla solistitasolla eikä mitenkään "täydellinen". Haluamme kuulla miten juuri sinä laulat ja missä kohtaa olet laulumatkallasi juuri nyt.

Mukaan tulevan on oltava täysi ikäinen. Yläikärajaa ei ole.

Käytännöllisiä kysymyksiä

Kustannukset ovat Musiikkiteatteri Valkian kannatusmaksu 50e/vuosi (50e syyskausi ja 50e koko 2022).

Harjoitukset ovat Tampereella ja mahdolliset esitykset sovitaan aina erikseen.

Kausi on käynnissä, mutta mukaan voi liittyä!

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, voit kysyä lisää suoraan Johannalta johanna.sarkkala(a)gmail.com

Tervetuloa rohkeasti mukaan! 😊