Tervetuloa Musiikkiteatteri Valkian kotisivuille! 

Olemme vuonna 2018 perustettu ryhmä, jossa näyttämötaide- ja musiikkialojen ammattilaiset, opiskelijat ja sitoutuneet harrastajat työskentelevät yhdessä.

Kaudella 2021-2022 esitimme kokoillan musikaalia Simon Kyreneläinen

Kadella 2022-2023 kohti upouutta musikaalia Korintti


MUKAAN TIIMIIMME?

Etsimme uusia jäseniä esityskaudelle 2022-23 valmistamaan uutta Korintti-musikaalia kanssamme.

Jos olet täysikäinen, kiinnostunut laulamisesta, tanssimisesta ja/tai näyttelemisestä ja haluaisit ja pystyisit käytännössä sitoutumaan jokaviikkoisiin harjoituksiin Tampereella, kerro meille itsestäsi! :-)

Tutustuthan myös periaatteisiimme, jotka ovat tällä sivulla alempana. 

Linkki hakukaavakkeeseen on TÄÄLLÄ.

Haku on auki ti 21.6.2022 iltaan asti ja palaamme infolla valintatilaisuudesta vielä ennen juhannusta. 

Ole rohkeasti yhteydessä, kuulemme sinusta tosi mielellämme! :-)

VALKIAN PERIAATTEET


Valkiassa työskentelee ammattilaisia, alan opiskelijoita ja sitoutuneita harrastajia. Kaikki kunnioittavat tasa-arvoisesti toisiaan ja pyrkivät oppimaan toisiltaan. Kannukset ansaitaan tekemällä ja kehittymällä.


Valkiassa on turvallista. Emme hyväksy kiusaamista tai häirintää missään muodossa. Valkia myös kouluttaa jäseniään turvallisuudesta, ja rohkaisee ottamaan jo varhaisessa vaiheessa esiin asioita, jotka eivät toimintatavoissa tunnu hyvältä. Olemme toiminnassamme läpinäkyviä ja avoimia.


Kiinnitämme tietoisesti huomiota 50/50 -periaatteeseen. Se tarkoittaa, että miehiä ja naisia pyritään ottamaan eri vastuutehtäviin ja heille kirjoitetaan roolihahmoja saman verran. Palkkatasa-arvo kuuluu asiaan.


Tiedostamme kulttuurisen omimisen vaaran. Se on läsnä, kun työstämme esimerkiksi Raamatun kertomuksia, jotka kertovat ihan toisesta etnisestä viiteryhmästä. Pyrimme olemaan kunnioittavia ja punnitsemaan kulttuurisia seurauksia.


Haluamme olla mukana rakentamassa suomalaista näyttämötaidemaailmaa osallistumalla keskusteluun ja tukemalla tärkeitä ja ajankohtaisia aiheita (kuten kaikki yllä luetellut).


Valkia on kristillinen musiikkiteatteri. Se tarkoittaa, että suhtaudumme kunnioittavasti kristilliseen uskontunnustukseen, mikä heijastuu myös teoksiemme maailmankuvaan. Kristillisyys antaa meille iloa ja voimaa, mutta myös muistuttaa meitä ihmisyydestämme haastaen meitä kultaisella periaatteella "tee toisille kuten haluaisit itsellesi tehtävän". Valkia ei ole sitoutunut mihinkään yksittäiseen kirkkokuntaan tai järjestöön, eikä se edellytä yhteistyötahoilta kristillistä maailmankuvaa. Teemmekin mielellämme yhteistyötä monenlaisten tahojen kanssa.

Seuraa meitä somessa!